Nanook travel: O nama

Turistička agencija ‘Nanook Travel’ osnovana je 2018. godine od strane nekolicine zaljubljenika u outdoor aktivnosti i aktivnosti naglašenog avanturističkog duha. Nakon desetak godina bavljenja takvim aktivnostima konačno smo se odlučili osnovati agenciju gdje možemo objediniti sve aktivnosti prema kojima gajimo istinsku ljubav i ponuditi drugima priliku da uživaju u svemu što nam ovaj naš kutak majke zemlje pruža te našu zaljubljenost prenijeti vama u istoj mjeri.

Pošto su snježni sportovi utkani u naš DNK, veliki dio naše ponude bazira se na skijaškim aranžmanima, uz naglasak da ništa manje fokusa ne pridodajemo aktivnostima kao što su mountain biking, hiking, jedrenje, windsurf, surf, te rafting i kajak ture. Tu smo da sa nama krenete u avanturu.

Usko smo vezani sa ski klubom ‘Fran’ ili bolje rečeno u simbiozi sa ski školom ‘Fran’ , što nas na lijep način i obvezuje, jer se možemo pohvaliti da smo službena agencija jednoj od ski škola sa najvećom tradicijom u Hrvatskoj – Fran ski. Naša tradicionalna zimska baza u hrvatskom ski tjednu, kada organiziramo ski školu s licenciranim učiteljima i demonstratorima skijanja je pitoreskno alpsko mjesto u srcu Dolomita: San Martino di Castrozza.

San Martino se nalazi uz nacionalni park prirode Paneveggio, nadomak masiva Pale di San Martino te nudi vrhunski provod kako zimi tako i ljeti uz pregršt uređenih staza, nezaboravnih kulisa, šetnica, SPA centara i wellnessa te vrhunsku gastronomsku ponudu i dobar shopping.

Ono što bi osobito voljeli istaknuti je i izuzetno zanimljiv program – Dolomiti Safari Sella Ronda, organiziran sredinom prosinca i ožujka u trajanju od 4 do 7 dana. Dolomiti Safari Sella Ronda pruža nam jedinstvenu priliku uživanja u više skijališta i predivnih panorama kroz određene dane, prevaljujući put između različitih gradića odnosno ski lokacija isključivo na skijama.

Uz višednevne programe nude se i jednodnevna te vikend skijanja od studenog do lipnja iz vlastite produkcije (Slovenija, Austrija, Italija). Do sada smo realizirali podosta takvih izleta. Ipak, najveći broj aranžmana u našoj ponudi se odnosi na tjedno skijanje, osobito u Hrvatskom ski tjednu ali i u prosincu, veljači, ožujku i travnju (Uskrs).

Što se ponude van snježnih mjeseci tiče, zadali smo si kao misiju da svakog zainteresiranog upoznamo sa našim krajem – Kvarnerom i Istrom, i to na način koji smatramo da je daleko najlijepši, najupečatljiviji i nimalo manje važno najzdraviji, a to je kroz avanturu i sport u obliku tura, krstarenja, team buildiga i izleta, brdskim biciklima, kajacima, jedrilicama ili jednostavno – pješke (hiking, trekking) Sve aktivnosti su u pratnji licenciranih vodiča.

Glavna misao vodilja, nadahnuće, te sami smisao svega što pokušavamo napraviti, leži u velikoj predanosti i ljubavi prema prirodi, avanturističkom duhu, zabavi u dobrom društvu, te dobroj volji i osjećaju ispunjenosti i zadovoljstva koji nas čeka na kraju svake ture, staze, puta i ‘naviganja’ zato svih vas željno očekujemo da sa vama svaki put doživimo jednu novu priču.

Fran ski škola

Podaci o agenciji:

Nanook travel d.o.o.
za pružanje usluga u turizmu i turistička agencija

Sjedište: Marinići 13, Viškovo, Hrvatska
ID kod: HR-AB-51-040397161
OIB: 52820701850
MB: 040397161
PDV identifikacijski broj: HR52820701850

Voditelj poslova: Ana Jardas

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u obavljanju i pružanju usluga u turizmu:
Ministarstvo turizma, Samostalni sektor turističke inspekcije, Trg maršala Tita 8/I, 10000 Zagreb; turisticka.inspekcija@mint.hr

Osobe ovlaštene za zastupanje: Ana Jardas i Franjo Jardas
Rješenje Trgovačkog suda u Rijeci: Ri Tt-18/6787-4 od 29.11.2018
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Račun poduzeća (IBAN): HR0324020061100900989
Poslovna banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d. Rijeka
SWIFT/BIC: ESBCHR22XXX